Ga naar de inhoud
Entertainment

Ferry Doedens zoekt de rust op na bekendmaking exit GTST

Ferry Doedens Beeld © ANP

Zijn vertrek bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is Ferry Doedens (30) niet in de koude kleren gaan zitten. De acteur heeft daarom even behoefte aan wat rust om alles te laten bezinken en dat doet 'ie in Zwitserland. 

"Even een weekje niks en tot rust komen"

Op Instagram laat Ferry weten te zijn afgereisd naar het prachtige Zwitserland voor 'even een weekje niks', om zo tot rust te komen. De acteur maakte afgelopen week bekend na elf jaar definitief afscheid te nemen van GTST. Ferry heeft er verdriet van, maar is zelf deels verantwoordelijk voor het besluit. De acteur negeerde enkele keren de coronamaatregelen die producent EndemolShine had opgesteld. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij 'iedereen knuffelde'.

GTST-collega's
Lees ook:
GTST-collega's steken Ferry Doedens hart onder de riem

Ferry draait nog tot november voor Goede Tijden en heeft beloofd 'het afscheid van Lucas mooi neer te zetten'. Op maandag 31 augustus keert Nederlands langslopende soapserie weer terug op de buis. Kun je niet zo lang wachten? In Goede Tijden, Zomer Tijden ontvangt Froukje de Both elke week één van de acteurs van de huidige cast samen met een oudgediende om terug te blikken op de afgelopen dertig jaar én alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Bas Muijs aan gruwelijke dood ontsnapt

11:57
Rob
Lees ook:
Rob Goossens: 'Ferry Doedens heeft goede toekomst als influencer'