Entertainment

Keert Wizards of Waverly Place na jaren weer terug?

10 augustus 2020 12:13
Beeld © Disney

Vergeet Harry Potter en zijn kornuiten. Er is natuurlijk maar één toverfamilie waarvoor je vroeger maar al te graag thuisbleef en die schitterde allemaal in de Disney-serie ‘Wizards of Waverly Place’. Zowel Selena Gomez (28) als David Henrie (31), die in de serie broer en zus speelde, lijken nu te hinten op een nieuw seizoen.

"Selena en ik praten veel over een reboot"

Het is niet de eerste keer dat er mogelijk sprake van een nieuw seizoen is. Eerder sprak David al de wens uit om een nieuwe reeks te maken. "Selena en ik praten veel over een reboot. We weten al precies hoe het zou moeten”, vertelde de acteur eerder al aan ET Live.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wizards of Waverly Place-ster opgepakt met geladen pistool

Nu deelt David Henri, die de rol van Justin Russo speelde, een veelzeggende video. ‘Hmm Selena Gomez’, schrijft hij bij het filmpje. Hierop is te zien hoe David aan een kant van een heg staat, terwijl Selena aan de andere kant staat. De reacties onder het filmpje zijn dan ook lyrisch. ‘Geef ons een nieuw seizoen’, klinkt het veelvuldig.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Courteney Cox kruipt weer in de hoofdrol Scream-reboot

Wizards of Waverly Place was van 2007 tot 2012 een groot succes. De Disney-serie gaat over Alex (Selena Gomez), Justin (David Henri) en Max (Jake T. Austin). Drie doodgewone kinderen, maar niks is minder waar. De drie zijn namelijk tovenaars  en de serie laat zien hoe ze in het dagelijkse leven hun krachten onder controle moet zien te houden. Hoewel er officieel nog niks bekend is over een mogelijk reboot, is Disney niet in zijn eerste remake gesmoord. Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan een vervolg op Lizzie McGuire voor Disney+.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore