Entertainment

Arjen Lubach verzint ludieke actie om nieuwe boek te promoten

10 augustus 2020 11:54 Aangepast: 10 augustus 2020 12:28
Arjen Lubach Beeld © ANP

Arjen Lubach (40) en uitgeverij Podium openen speciaal voor de lancering van zijn nieuwe boek voor één dag een boekwinkel waar uitsluitend 'Stoorzender' te koop is. Op donderdag 20 augustus wordt in deze speciale pop-upstore een luxe gebonden editie verkocht, die de cabaretier ter plekke zal signeren.

De winkel bevindt zich aan de Van der Pekstraat 59 in Amsterdam. Arjen is vanaf 13.00 uur 's middags aanwezig. De winkel, de wachtrij en de signeerstand zijn coronaproof ingericht. Wie de winkel bezoekt, krijgt een speciaal Stoorzender-mondkapje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Arjen Lubach komt na zeven jaar met nieuw boek

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan en schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde. "In Stoorzender komt alles samen", aldus de schrijver en komiek. "Stukken over mijn jeugd, over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn 40ste verjaardag, afgelopen oktober."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arjen Lubach werkt aan nieuwe theatervoorstelling

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore