Entertainment

Instagram-account Bridget Maasland gehackt

10 augustus 2020 12:19 Aangepast: 10 augustus 2020 14:24
Bridget Maasland Beeld © ANP

Een flinke domper voor Bridget Maasland (45). Op Instagram laat de presentatrice weten dat de Instagram van Melting Pot Amsterdam, de winkel van haar ouders, gehackt is. 'Laten we hopen dat we niet alles kwijt zijn', maakt ze een schietgebedje tegenover haar volgers.

"We hebben nu contact met Facebook of er nog iets te redden valt"

Inmiddels is het account van de winkel verwijderd, maar Bridget blijft hoop houden. 'We hebben nu contact met Facebook of er nog iets te redden valt', laat ze weten aan haar bezorgde volgers. Of de account nog te herstellen is horen ze woensdag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie

Bridget runt de winkel in onze hoofdstad samen met haar ouders Elly en Frits en broer Bryan. Aan het begin van de coronacrisis bestond de winkel precies één jaar, maar de presentatrice schreef toen op Instagram het niet gepast te vinden groots uit te pakken.

Gedurende de eerste weken van de intelligente lockdown was het vooral Bridget en haar broer die voor de winkel zorgden terwijl Elly (70) en Frits (72) zo veel mogelijk binnen probeerde te blijven. Nu dit achter de rug is focust het RTL-gezicht zich weer op de toekomst.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoontje Bridget Maasland maakt zich op voor spannende avond

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore