Entertainment

William Rutten deelt bijzonder feitje over Voice-foto Jan Smit

09 augustus 2020 13:25 Aangepast: 09 augustus 2020 13:28
Jan Smit Beeld © William Rutten

Jan Smit besloot eind vorig jaar zijn agenda helemaal leeg te maken, na jarenlang door te zijn gegaan. Nu zoekt de 34-jarige zanger weer de spotlights op en vervangt Lil' Kleine (25) in 'The voice of Holland'. Afgelopen vrijdag werd het nieuws bekendgemaakt en achter de persfoto schuilt een bijzonder verhaal.

"Dit is geen Photoshop, we waren daar echt!"

De deelname van Jan aan de zangwedstrijd werd afgelopen vrijdag de wereld ingeslingerd met een bijpassende persfoto van de nieuwe coach op de befaamde rode stoel van The Voice. Op Instagram deelt William Rutten, die het kiekje schoot, nu een opvallende feitje over de foto. Hoewel de fotograaf normaal de foto's in zijn studio schiet, vond de shoot van Jan plaats op het water in Volendam. 

'Midden in de vakantie op een boot in de haven van Volendam', schrijft hij bij een foto van achter de schermen. 'Met een bomvolle dijk en haven en dan maar hopen dat niemand het ziet en er niets uitlekt... Want nee: dit is geen Photoshop, we waren daar echt!' Oké, behalve de vissen dan.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

William Rutten wil vrouwenversie van fototentoonstelling

Jan Smit is dan misschien de nieuwe coach van The voice of Holland, dat betekent niet dat de zanger weer volop aan de bak gaat. De Volendammer, die herstellende is van een burn-out, blijft het ook de komende tijd rustig aan doen. "Ik neem echt ruimschoots de tijd om terug te komen. Ik ga ook echt geen dingen overhaasten en echt niet nu opeens optredens geven omdat het moet. Daar ben ik nog niet", vertelde Jan vrijdag voor de camera van RTL Boulevard. Plaatsnemen op de bekende rode draaistoelen van de talentenjacht, wilde hij wel. "Ik was toe aan een kleine stap om straks helemaal weer de oude te zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The voice of Holland

Met de komst van Jan zijn alle vier de coaches van het elfde seizoen van de zangwedstrijd bekend. Anouk, Ali B en Waylon behouden hun plek op de rode draaistoel. De opnames van de Blind Auditions gaan begin september van start. Het programma is dit najaar te zien op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore