Entertainment

Deze nieuwe Netflix-film maakt je zwoele zomeravond compleet

07 augustus 2020 17:01
Work It Beeld © Brendan Adam Zwelling/Netflix

De filmindustrie heeft wereldwijd een flinke opdonder gekregen, toch komt Netflix vandaag met een nieuwe romantische film op de proppen: 'Work It'. De swingende dansfilm wordt nu al vergeleken met 'The Kissing Booth' en 'To All the Boys I've Loved Before'.

Work It vertelt het verhaal van de slimme, maar onhandige tiener Quinn Ackerman, gespeeld door actrice Sabrina Carpenter. De 18-jarige droomt van een toekomst op de universiteit van haar dromen: Duke. Om te zorgen dat ze opvalt tussen de duizenden aanmeldingen besluit ze zich in te schrijven voor een prestigieuze danswedstrijd. Er is slechts één probleem: ze kan niet dansen...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix-ster Daisy Coleman overleden op 23-jarige leeftijd

De nieuwe dansfilm komt niet alleen uit dezelfde koker als To All the Boys I've Loved Before, acteur Jordan Fisher zát zelfs in die film. In Work It heeft hij een rol weten te bemachtigen als de onverslaanbaar danser Jake Taylor, die Quinn de kneepjes uit het vak leert. Ook YouTuber Liza Koshy speelt een grote rol in de nieuwe film als de beste vriendin van Quinn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix-geluidje had eigenlijk zó moeten klinken

Work It is nu te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore