Entertainment

Bachelorette-deelnemer Jordy: 'Miste warm gevoel bij mijn ouders'

07 augustus 2020 15:49
Beeld © Jean-Pierre Fourie

Sinds hun deelname aan 'De Bachelorette' zijn Boy (32) en Jordy (25) maatjes voor het leven geworden. Niet gek dat eerstgenoemde zijn vriend uitnodigt voor zijn nieuwe format. In de eerste aflevering praat Jordy openhartig over zijn gescheiden ouders.

"Ik had de nieuwste Nikes, daar hoefde ik me nooit zorgen om te maken"

Thuis ontbrak het Jordy aan niets. "Ik kwam vroeger niks tekort", vertelt hij aan Boy. "Ik had de nieuwste Nikes, daar hoefde ik me nooit zorgen om te maken." Maar het gemis na de breuk van zijn ouders was er wél. "Ik miste wel mijn ouders samen. Ik had misschien alles, maar niet het warme gevoel van mijn ouders dat ik wilde hebben." De dingen die hij bij zijn ouders miste, wil hij aan zijn eigen kinderen wel graag geven.

Dat zijn moeder naar eigen zeggen altijd dingen voor televisie deed en zijn vader ook met dingen bezig was, kwam niet altijd even handig uit. "Het waren twee personen op zichzelf en dan was ik er. Dat was moeilijk met de lifestyle die ze toen hadden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom Gaby Blaaser na De Bachelorette Instagram-imago omgooide

"Mijn moeder was er wel echt altijd", vertelt hij verder. "Mijn vader was er ook, maar een beetje op de achtergrond. Ik ben op vroege leeftijd volwassen geworden. Het heeft me gemaakt tot de persoon die ik ben. Ik kan er tien boeken over schrijven."

Het leek er even op dat Jordy na zijn deelname aan het liefdesprogramma er alsnog met Gaby vandoor zou gaan. Dat wordt duidelijk in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore