Entertainment

Chrishell van Selling Sunset deelt bizarre details over scheiding

07 augustus 2020 14:59
Chrishell Stause in Selling Sunset Beeld © Netflix

Nu het derde seizoen van 'Selling Sunset' op Netflix staat, krijgen fans van de serie eindelijk meer te horen over de scheiding van Chrishell Stause (39). De onverwachte scheiding was dé cliffhanger van het laatste seizoen. Hoewel bekend werd dat haar man Justin Hartley (43) degene was die de stap naar de rechtbank zette, bleef haar kant van het verhaal nog lange tijd geheim. Tot nu.

"45 minuten later wist de hele wereld het"

In een promovideo van het nieuwe Selling Sunset seizoen zie je Chrishell in tranen op de bank van haar vriendin en collega Mary Fitzgerald. Al snel wordt duidelijk dat Justin de scheiding niet heel netjes heeft afgehandeld. Via een sms'je liet hij Chrishell weten dat hij de scheiding had aangevraagd. "45 minuten later wist de hele wereld het", huilt ze.

Haar man, onder andere bekend van zijn rol in This is Us, mag door velen geliefd worden, maar zo'n lieverdje blijkt hij volgens Chrishell dus helemaal niet te zijn. Hij nam niet eens de moeite om face-to-face het gesprek aan te gaan vóór en na het aanvragen van de scheiding. "Omdat het zo raar is gelopen, willen mensen antwoorden hebben. Ik wil verdorie antwoorden!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Selling Sunset-ster Heather ten huwelijk gevraagd

Ondanks dat Justin in ruzies vaker wegliep dan de confrontatie opzocht, is de actrice geschokt dat haar man daadwerkelijk de scheiding heeft aangevraagd. "Ik haat dat soort impulsieve dingen, maar ik dacht altijd dat als er een probleem was, we er samen doorheen komen."

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset staat nu op Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore