Entertainment

De Hazesjes stralen op nieuwe liefdevolle familiefoto

07 augustus 2020 11:55 Aangepast: 07 augustus 2020 11:59
Beeld © ANP

Na vijf jaar haat en nijd was het onlangs eindelijk zover: Roxeanne (27) en André (26) Hazes sloten elkaar weer liefdevol in de armen. Weliswaar in het bijzijn van een paparazzi fotograaf, maar dat mag de pret niet drukken. Daardoor kan de muzikale familie nu hun nieuwe familiekiekjes met de rest van de wereld delen.

Roxeanne blikt nogmaals terug op de hereniging met haar broertje. Met het woord 'fam' en een hartje maakt ze duidelijk hoe dankbaar ze is dat niet alleen zij en André door één deur kunnen, maar ook hoe fijn het is dat hun kinderen André jr. en Fender eindelijk met elkaar kunnen spelen. Op de foto van het Hazes-gezin is duidelijk te zien hoe gelukkig ze zijn dat ze elkaar weer in de armen kunnen sluiten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne en André Hazes sluiten elkaar weer in de armen

Niet alleen moeder Rachel en fans zijn blij dat de broer en zus het hebben bijgelegd, ze krijgen ook veel steun van BN'ers. Lieke van Lexmond: 'Dit is een prachtig beeld. Familie, koesteren!' Ook Glennis Grace, Patrick Martens en Toprak Yalçiner reageren op de zoete familiefoto. 

Vorige week pakte weekblad Privé groot uit met de verzoening van de Hazes-telgen. In gesprek met RTL Boulevard vertelt André meer over de aanloop naar die grote ontmoeting. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore