Ga naar de inhoud
Entertainment

Robbie Williams heeft relatie aan Cameron Diaz te danken

Beeld © ANP

Cameron Diaz heeft volgens Robbie Williams zijn relatie met zijn vrouw Ayda gered. Dat liet de Britse zanger weten in zijn podcast (Staying) At Home With The Williamses. Volgens Robbie zou Cameron hem ervan hebben overtuigd dat Ayda de juiste vrouw voor hem was en dat hij haar ten huwelijk moest vragen, nadat de twee meerdere keren uit elkaar waren geweest.

"Toen realiseerde ik me dat Ayda de vrouw van mijn leven is"

Tijdens een van die break-ups verbleef Robbie een tijd in Los Angeles en bracht hij een bezoek aan het beroemde hotel Chateau Marmont. Op die avond uit kwam hij Cameron Diaz en Drew Barrymore tegen. "Ik raakte met hen aan de praat en vertelde dat ik net een relatie met een geweldige vrouw had beëindigd. Waarop Cameron zei: 'dit klinkt niet als iets dat voorbij is'. En toen realiseerde ik me dat Ayda de vrouw van mijn leven is en dat ik haar ten huwelijk wilde vragen," aldus Robbie.

Robbie
Lees ook:
Robbie Williams experimenteert erop los met 'haarpoeder'

Robbie's vrouw Ayda herinnert zich die periode ook nog goed. "Wat als Cameron er niet geweest was? We hebben alles aan haar te danken! De volgende keer dat ik haar zie, ga ik er met haar vandoor, haha!".

Bron: ANP/RTL Boulevard