Entertainment

5 Uur Show-presentatrice Carolina maakte flinke smak van trap

06 augustus 2020 20:58 Aangepast: 07 augustus 2020 09:18
Carolina Lo Galbo Beeld © ANP

Carolina Lo Galbo (40) heeft tijdens haar screentest voor de '5 Uur Show' een blijvende indruk achtergelaten. Niet alleen omdat ze het goed deed, maar ook omdat ze twee keer van de trap viel, zo onthulde de presentatrice donderdag in het NPO Radio 1-programma 'Kunststof'.

"Ik moest al autocue lezend van een trapje af op hakken die ik nooit droeg"

"Ik moest al autocue lezend van een trapje af op hakken die ik nooit droeg. Die had ik zelf gekozen omdat ik dacht: ja, ik moet wel een beetje charmant voor de dag komen, niet wetend dat er een trapje zou zijn. Ik mocht het een keer oefenen en ik viel", vertelde Carolina, die vanaf half augustus een van de twee vaste presentatrices wordt van het programma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Viola Holt heeft geen vertrouwen in de nieuwe 5 Uur Show

"Terwijl ik viel dacht ik: voor het 'echie' ga ik straks ook vallen want ik heb nog steeds die hakken aan, het trapje is nog daar en de autocue is nog steeds daar. Dat gebeurde dus ook", zo ging Carolina verder. "Dus ook voor het 'echie' lazerde ik van het trapje. En toch ben ik het geworden. Of John de Mol het charmant vond? Nou dat weet ik niet."

SBS6 kondigde in april aan de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen. Het programma was eerder van 1989 tot 1998 op RTL 4 te zien met onder anderen Viola Holt en Catherine Keyl. De tweede presentatrice wordt Brecht van Hulten.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore