Entertainment

Take That-zanger Gary Barlow herdenkt overleden dochtertje

06 augustus 2020 13:19
Beeld © Getty Images

Het is alweer 8 jaar geleden dat het dochtertje van Gary Barlow (49) is overleden. De Take That-zanger staat op Instagram stil bij de tragische doodgeboorte.

"We houden vol"

Gary's hart brak toen 8 jaar geleden zijn dochtertje Poppy dood werd geboren. 'Bedankt voor de lieve berichtjes', schrijft de Take That-zanger op Instagram. 'We houden vol.' In de foto is hij te zien met zijn vrouw Dawn. Poppy werd in 2012 doodgeboren, een paar dagen voordat hij de afsluitingsceremonie van de Olympische Spelen zou verzorgen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Robbie Williams werkt aan comeback Take That'

"Haar geboorte was één van de beste uren die ik heb meegemaakt in mijn leven, ook al was het ook het meest tragische", schreef Gary in 2018 in zijn autobiografie A Better Me. "Het was heel indrukwekkend." Samen met zijn gezin kon hij nog eventjes met Poppy zijn. "Ze zag er perfect uit, dat uur dat ze met ons was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Robbie Williams weer eventjes onderdeel van Take That

Dawn, de vrouw van Gary, kreeg posttraumatische Type 1-diabetes na de doodgeboorte van Poppy. Het stel kreeg eerder al drie kinderen, Daniel (19), Emily (18) en Daisy (11). 

Gary hield onlangs een virtuele reünie met zijn Take That-maatjes, waarbij ook Robbie Williams van de partij was. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore