Ga naar de inhoud
Entertainment

Jordy heeft geen woorden voor actie Gaby: 'Ze is een clown'

Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Gaby Blaaser (34) wist al vrij snel dat een relatie met 'Bachelorette'-winnaar Joey er niet in zat. Al in het vliegtuig terug naar huis kwam de 'realitycheck' en begon ze te twijfelen of ze er wel goed aan had gedaan Jordy eerder in het spel naar huis te sturen. Jordy zelf wil inmiddels echter niets meer met haar te maken hebben.

"Ik vind dat het één grote poppenkast is op dit moment"

Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelorette besloten Gaby en Jordy hun liefde nog een kans te geven. De twee hadden nog altijd gevoelens voor elkaar en besloten deze uit te zoeken onder het genot van een hapje en een drankje. Even later ging Gaby wederom op date... maar niet met Jordy. Via de media moest Jordy horen dat ze alweer met iemand anders aan het daten was. "Dan ben je echt een clown. Je zegt het ene, maar doet het andere", zo uit hij zijn frustraties tegenover De Telegraaf.

Jordy
Lees meer:
Jordy uit De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser

"In één keer zie ik die foto voorbij komen. Daar zakt mijn broek echt vanaf. Het is wel heel toevallig dat ze gelinkt wordt aan die coureur [voormalig autocoureur Bas Schothorst, red.], ze zoenend gespot worden én er vervolgens een foto opduikt dat ze in het openbaar samen zitten. Hoe graag wil je gezien worden?" vraagt Jordy zich hardop af. "Ik vind dat het één grote poppenkast is op dit moment."

Tegenover RTL Boulevard sprak Jordy eerder zelfs nog over trouwen met de influencer.

De
Lees meer:
De Bachelorette eindigt met enorme plottwist

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

06:52