Entertainment

Bas Muijs aan gruwelijke dood ontsnapt tijdens opnames GTST

07 augustus 2020 08:20 Aangepast: 10 augustus 2020 13:01
Bas Muijs Beeld © RTL Boulevard

De sterren van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ hebben in de afgelopen 30 jaar heel wat mooie reizen mogen maken voor opnames in het buitenland. Zo ook Bas Muijs (43), die als Stefano Sanders een scène heeft moeten draaien in een moeras in Maleisië…

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

GTST-collega's steken Ferry Doedens hart onder de riem

Tijdens de opnames voor Nederlands langstlopende soapserie kroop er een schorpioen op Bas. De crew dacht dat het om een giftige schorpioen ging, wat zorgde voor lichte paniek. Volgens stichting Herpetofauna is deze paniek echter niet nodig geweest. De schorpioen waar Bas het over heeft in Goede Tijden, Zomer Tijden is naar verwachting een schorpioen uit het genus Heterometrus geweest, die niet giftig is. Hoewel Bas dus het gevoel had dat hij aan de dood is ontsnapt, blijkt dit in de praktijk dus niet het geval te zijn geweest.

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ontslag bij GTST kwam als grote klap voor Robin Martens

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Caroline de Bruijn en Guido Spek te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore