Entertainment

André Hazes had redding nodig: 'Bridget en ik waren net zo wild'

06 augustus 2020 11:33
André Hazes Beeld © ANP

André Hazes (26) is een compleet nieuw leven ingeslagen de afgelopen maanden. Terwijl er eerst regelmatig een glaasje naar binnen ging, laat de zanger het biertje nu staan en gaat liever voor een eiwitshake. "Ik heb sporten altijd leuk gevonden, maar door mijn werk was het nachtleven altijd net iets interessanter", vertelt de zanger in 'Nieuwe Revu'.

"Ik ben het ermee eens dat ik dingen anders had kunnen doen en m’n koppie er meer bij had moeten houden"

Sinds het begin van de coronatijd speelt zijn oom, die ooit Nederlands kampioen powerliften en bodybuilden was, een heel belangrijke rol in het leven van André. Hij helpt hem niet alleen fysiek succes te behalen, maar ook mentaal. Trainen is voor Dré een manier om te ontspannen en alle stress van de afgelopen maanden van zich af te zetten.

"Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was", zo blikt hij terug op zijn voormalige levensstijl. "Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

André Hazes verrast fans met Engelstalige muziek

Voorheen had de Hazes-telg negen uur slaap nodig om de nachten die hij niet had geslapen in te halen, tegenwoordig heeft hij aan vier uurtjes genoeg tussen de opnames door. "Ga ik tot het gaatje, dan voelt het alsof ik een wereldshow heb gegeven", aldus de 26-jarige. Zijn nieuwe leven is geen tijdelijk iets. De zanger denk er zelfs over na om er in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

André Hazes krijgt geen genoeg van zoontje op vakantie

Het draait volgens André allemaal om slapen, eten en trainen. Maar ook zijn gezin speelt een belangrijke rol. Hierover zegt hij in het weekblad: "Ik was altijd maar op de vlucht en ik wist niet eens waarvoor. Als ik maar weg kon, dan was het goed. Door die coronacrisis, hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar voor mezelf en de mensen om me heen. Waarom heb ik daar in godsnaam niet drie jaar eerder van genoten? (...) Ik ben het ermee eens dat ik dingen anders had kunnen doen en m’n koppie er meer bij had moeten houden, maar ik voel geen berouw. Uiteindelijk is alles toch wel op z’n pootjes terechtgekomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo ging het eraan toe bij eerste concert in maanden André Hazes

Dré heeft de afgelopen tijd niet alleen zijn nieuwe levensstijl omarmd, maar ook zijn zus Roxeanne. Sinds kort hebben de twee weer contact. In deze video doen ze uitgebreid hun verhaal:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore