Entertainment

'Khloé Kardashian en Tristan Thompson officieel weer bij elkaar'

06 augustus 2020 02:22 Aangepast: 06 augustus 2020 09:21
Khloé Kardashian en Tristan Thompson Beeld © Getty Images

Maandenlang gingen al geruchten rond dat Khloé Kardashian (36) en Tristan Thompson (29), de vader van haar 2-jarige dochter True, weer bij elkaar waren. En nu lijkt het erop dat de twee hun relatie officieel nieuw leven hebben ingeblazen. Dit meldt 'People'.

"Hij heeft echt zijn best gedaan om te laten zien wat voor een man hij werkelijk is"

"Khloé vindt het heerlijk om hem thuis bij haar en True te hebben, ze geniet echt van de band die hij met hun dochtertje heeft. Daarbij is hij de afgelopen maanden ook geweldig geweest naar Khloé toe, hij heeft echt zijn best gedaan om te laten zien wat voor een man hij werkelijk is. Ze zijn ontzettend gelukkig met z'n drietjes", aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kourtney Kardashian in tranen na knipbeurt zoon

De vraag is nu of hun relatie stand houdt als Tristan weer terug moet naar Cleveland om zich bij zijn basketbalteam te voegen. "Dat zal de ultieme test voor hen zijn. Elke keer als Tristan met zijn team moest reizen, stond zijn samenzijn met Khloé onder druk vanwege alle verleidingen die zich onderweg aandienen. Hopelijk heeft hij geleerd van zijn fouten en beseft hij nu wat hij in handen heeft."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hereniging Kim Kardashian en Kanye gepaard met veel tranen

Ondertussen maakt de familie zich ook grote zorgen om Kanye West, de man van Kim Kardashian. Het huwelijk van de twee staat op springen:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore