Entertainment

Lowlands maakt er het beste van met thuiseditie

05 augustus 2020 16:23 Aangepast: 05 augustus 2020 18:04
Beeld © ANP

Lowlands gaat ondanks de coronacrisis toch een beetje door. Het festival organiseert in samenwerking met de VPRO en NPO 3FM van 21 tot en met 23 augustus, het weekeinde waarin het evenement eigenlijk gepland stond, een thuiseditie onder de noemer Lowlands free:united.

Festivalgangers kunnen "vanuit hun woonkamer, achtertuin of stamkroeg" diverse optredens bijwonen die onder meer worden gegeven vanuit 'hoofdkwartier' de Melkweg in Amsterdam. Ook kunnen oude legendarische Lowlands-optredens worden teruggekeken en zijn er vooraf opgenomen shows van acts uit de line-up van dit jaar. Ook is er ruimte voor andere typische Lowlands-zaken als literatuur, comedy en wetenschap.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Organisatie Lowlands 'baalt net zo hard' als bezoekers

Dj’s van 3FM gaan op zaterdag en zondag het land in om zelf georganiseerde Lowlandsfeestjes op 1,5 meter afstand te bezoeken. Ze nemen daarbij een aantal verrassingen mee, zo meldt de organisatie. Festivalgangers die een ticket voor dit jaar hadden, kunnen vanaf 14 augustus bij vestigingen van America Today alsnog het officiële Lowlands-polsbandje van dit jaar ophalen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste namen Lowlands bekend (en één van hen is Johnny Depp)

3FM en VPRO 3voor12 doen verslag van Lowlands free:united via 3fm.nl/lowlands, NPO 3FM en 3voor12. Een week later worden de hoogtepunten op NPO 3 uitgezonden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore