Ga naar de inhoud
Entertainment

GTST-collega's steken Ferry Doedens hart onder de riem

Beeld © RTL

Lucas Sanders zal binnenkort Meerdijk verlaten en zijn dorpsgenoten pakken de tissues er alvast bij. Het is over en uit voor Ferry Doedens (30) in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', wat voor vele fans als een grote verrassing komt. Ook zijn tv-collega's betreuren zijn afscheid.

"Hou je taai"

Na zo'n elf jaar onderdeel te zijn van Goede Tijden, Slechte Tijden neemt Ferry afscheid van zijn rol als Lucas Sanders. Het kwam als een shock voor zijn fans, maar ook zijn collega's hebben het er zwaar mee. 'Komt goed, maat!', reageert Ferri Somogyi, die Rik de Jong speelt in de show, onder Ferry's Instagram-bericht. Hierin geeft de acteur aan dat hij 'op een prettige manier' het hoofdstuk afsluit, maar 'niet lekker' in zijn vel zit. 

Ferry
Lees ook:
Ferry Doedens reageert op exit GTST: 'Ik kwam afspraken niet na'

Niet alleen Ferri wenst zijn bijna-naamgenoot het beste toe. Ook Alkan Çöklü (Amir), Everon Jackson Hooi (Bing), Marly van der Velden (Nina), Tamara Brinkman (Saskia) en Babette van Veen (Linda) laten op Instagram hun medeleven blijken. Robin Martens, die zelf afscheid nam van het programma in 2017, vindt het ook zielig voor Ferry. 'Jeetje buurman! Hou je taai', spreekt Patrick Martens, die eventjes te zien was als Morris, zijn voormalige collega toe. 

Ferry
Lees ook:
Ferry Doedens verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden definitief

Ferry's naamgenoot gaat GTST in ieder geval niet verlaten. Ferri vertelt in Goede Tijden, Zomer Tijden dat er liefde zowel op de set als in het echte leven op de loer ligt. Je ziet het in de video hieronder. 

Goede Tijden, Zomer Tijden: Ferri Somogyi over geheime romances bij GTST

13:18