Entertainment

Kailyn uit Teen Mom bevallen van vierde kindje

04 augustus 2020 16:19
Beeld © Instagram @kailynlowry

Er is weer een nieuwe 'Teen Mom'-baby ter wereld gekomen! Kailyn Lowry (28) is voor de vierde keer mama geworden, bevestigt de realityster aan 'E! News'.

"Ik kan bevallen tijdens een wereldwijde pandemie nu van mijn bucket list afstrepen"

De babykoorts is nog niet gezakt in de Teen Mom-wereld. Kailyn is voor de vierde keer bevallen en je raadt het haast al: het is wéér een jongetje geworden. Het kindje is op 30 juli thuis geboren, laat ze weten. "We hebben nog geen naam, maar we zijn allemaal gezond en tot over onze oren verliefd", vertelt ze erbij. "Ik kan bevallen tijdens een wereldwijde pandemie nu van mijn bucket list afstrepen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jenelle Evans haalt hard uit naar haar Teen Mom-collega's

Kailyn werd bekend doordat ze meedeed aan 16 & Pregnant, waarin ze haar zoontje Isaac (inmiddels 10) kreeg met haar toenmalige vriend Jo Rivera. Tijdens Teen Mom strandde hun relatie en kreeg ze samen met haar toenmalige echtgenoot Javi haar tweede zoontje, Lincoln (6). Met Chris Lopez, die werkte aan het realityprogramma, kreeg ze nog zoontje Lux (2). Haar nieuwste zoontje krijgt ze ook samen met Chris. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Farrah uit Teen Mom in opspraak na bekogelen van dochter

Het is niet met alle Teen Mom-sterren zo goed gesteld. In de video hieronder zie je hoe het programma ook levens zou hebben 'verwoest'. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore