Entertainment

André Hazes krijgt geen genoeg van zoontje op vakantie

03 augustus 2020 15:48 Aangepast: 03 augustus 2020 15:49
Beeld © Instagram @andrehazes

Zürich is de place to be op dit moment! André Hazes (26) zit lekker onderuit gezakt met zijn zoontje Dré (3) en vriendin Monique Westenberg (42) in de Zwitserse stad. Het koppel deelt hun geluk op Instagram.

"Het lijkt wel een sprookje"

André deelt zijn liefde voor zijn zoontje met zijn volgers op Instagram. 'Hartje', schrijft de 'Leef'-zanger bij de mierzoete foto, waarop hij Dré een kusje geeft. Het gezin is samen met nog een familie vakantie aan het vieren in Zürich en ze geven hun fans een inkijkje in het vakantietripje. En die zijn behoorlijk onder de indruk. 'Iets mooiers kan je op deze mooie ochtend niet zien, denk ik', zegt er eentje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne en André Hazes sluiten elkaar weer in de armen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes laat zich uit over verzoening André en Roxeanne

Daar blijft het niet bij. 'Liefde', dat straal er volgens een fan vanaf. 'Zo mooi', vindt een ander het kiekje van Dré en zijn papa. Ook onder Moniques recente foto stromen de reacties binnen. Roxeanne Hazes deelt twee emoji's om haar hernieuwde liefde voor het gezin over te brengen. 'Cute', 'Geniet ervan' en 'Het lijkt wel een sprookje', klinkt het verder in de comments. André had kort hiervoor nog iets heel anders aan zijn hoofd. De zanger heeft namelijk voor het eerst een nummer uitgebracht in het Engels. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore