Ga naar de inhoud
Entertainment

Oude bekende en Penoza-ster in Undercover-film Ferry

Beeld © Jo Voets

Huub Stapel, Monic Hendrickx en Raymond Thiry spelen rollen in de Netflix-film 'Ferry', een prequel van de hitserie 'Undercover'. Ook onder anderen Yannick van de Velde en Maarten Heijmans zijn te zien in de film over drugsbaron Ferry Bouman. Dat heeft de streamingdienst maandag bekendgemaakt. De opnames gaan deze week van start.

Thiry kruipt net als in de serie weer in de huid van John, de handlanger van Bouman (Frank Lammers). Stapel geeft gestalte aan hasjbaron Brink en Hendrickx vervult de rol van Claudia, de zus van Bouman. Eerder werd al bekend dat Elise Schaap ook terugkeert als Boumans vrouw Danielle.

'Ferry
Lees ook:
'Ferry en Daantje' duiken de gym in voor Undercover-film

Ferry speelt zich af voor de gebeurtenissen in Undercover. Hierin werkt Bouman nog voor Brink, die ook als een mentor voor hem fungeert. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Wanneer de film te zien is, is nog niet bekendgemaakt. Het tweede seizoen is vanaf 6 september te zien op Netflix. Hieronder zie je de eerste beelden. 

Tweede
Lees ook:
Tweede seizoen Undercover heeft vier nieuwe personages

Primeur! De allereerste beelden van Undercover seizoen 2

01:39