Ga naar de inhoud
Entertainment

Caroline Tensen ook komende weken met gehavend gezicht op tv

Beeld © RTL

Caroline Tensen (56) zal de komende weken ook nog met een gehavend gezicht het programma 'Eén Tegen 50' presenteren. Dat heeft haar management bevestigd aan het 'Algemeen Dagblad'. De presentatrice heeft namelijk meerdere afleveringen achter elkaar opgenomen vlak nadat ze met haar e-bike heel hard op haar gezicht was gevallen.

"Dan ben je stoer"

In een video die RTL op Instagram heeft geplaatst, gaf Caroline tekst en uitleg. "Misschien denkt u thuis: 'Wat heeft die vrouw voor een gek gezicht vanavond'", begint Caroline in de video. "Ik heb hier gestaan met gebroken armen", vertelt ze vervolgens.

"Maar deze hebben we nog niet gehad", vervolgt ze. "Ik ben met mijn e-bike heel hard gevallen, op mijn gezicht." Gelukkig is haar goede vriend Leco altijd van de partij om van iedere situatie het beste te maken. "Leco heeft zich helemaal uitgeleefd."

Caroline
lees meer:
Caroline Tensen presenteert Eén tegen 50 met toegetakeld gezicht

Op Twitter ontving Caroline veel positieve reacties op het feit dat ze er toch stond, ondanks haar gehavende gezicht. 'Respect voor Caroline', schreef iemand. Een ander: 'Ongeluk met je fiets, gezicht open, tand door je lip en daar dan toch gewoon staan vanavond. Dan ben je stoer.'

Vanwege het coronavirus is Eén tegen 100 tijdelijk veranderd in Eén Tegen 50. In de video hieronder vertelt Caroline alles over die keuze.

Caroline Tensen komt met speciale coronaversie Eén tegen 100

05:26