Entertainment

Anouk Smulders aan boord bij KLM-knokvlucht: 'Vreselijk'

03 augustus 2020 08:41 Aangepast: 03 augustus 2020 10:40
Beeld © ANP

Het was vrijdag goed schrikken voor Anouk Smulders (45) en haar dochter. Ze zaten namelijk aan boord van de volledig ontspoorde KLM-vlucht van Amsterdam naar Ibiza, waarop passagiers met elkaar op de vuist gingen. Aan 'De Telegraaf' vertelt Anouk dat haar dochter helemaal wit werd en zat te trillen.

"Het bloed gutste eruit"

Anouk vertelt aan De Telegraaf dat de ruziemakers slechts een aantal rijen achter haar, haar man Edwin en hun kinderen zaten, aan de andere kant van het gangpad. "Op een gegeven moment gingen ze mensen uitdagen en gaf een van hen een vrouw een duw. Haar man werd vervolgens helemaal gek en die pompte hem vol op z’n neus. Het bloed gútste eruit."

Het was goed schrikken voor de familie Smulders. Haar kinderen riepen zelfs dat ze uit het vliegtuig wilden. "Tijdens de landing liep een van de mannen in ontbloot bovenlijf door het gangpad. Zijn lichaam was bedekt met bloed. Hij daagde echt iedereen uit."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Anouk Smulders zet zieke zus in het zonnetje

Uiteindelijk kwam de man iemand tegen die niet over zich heen liet lopen. Toen ontstond een nog grotere knokpartij. "Het is echt alsof je in een slechte film zit, vreselijk." 

Enkele beelden van de knokpartij zijn hieronder te zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore