Entertainment

Nicole Kidman sluit moeder na acht maanden weer in de armen

03 augustus 2020 04:18 Aangepast: 03 augustus 2020 08:00
Beeld © ANP

Nicole Kidman (53) heeft zondag voor het eerst in acht maanden haar moeder in de armen mogen sluiten, en daar was de actrice ontzettend gelukkig mee. 'Het voelt zo goed om mijn mama weer een knuffel te kunnen geven', meldde ze op Instagram bij een foto van de twee.

"Ik hou van je mam"

Nicole en haar echtgenoot Keith Urban hebben het grootste gedeelte van hun thuisquarantaine in de VS doorgebracht met hun twee dochters. Haar moeder woont in Australië. In maart miste de actrice vanwege de verschillende reisverboden al de 80e verjaardag van haar moeder. 'Ik heb haar tachtigste moeten missen maar ik ben nu hier. Ik hou van je mam', schrijft ze in haar post.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Nicole Kidman en Keith Urban liggen onder vuur

De actrice vloog afgelopen maand met haar gezin naar haar thuisland, waar ze binnenkort begint aan de opnames van serie Nine Perfect Strangers. De familie kwam nog even onder vuur te liggen toen het leek alsof zij zich door meteen naar huis te gaan niet hielden aan de quarantaineregels. Ze bleken echter toestemming te hebben gekregen om die op hun eigen landgoed door te brengen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore