Entertainment

Sylvie Meis woest na vergelijking met Linda de Mol

01 augustus 2020 12:44 Aangepast: 01 augustus 2020 13:10
Sylvie Meis Linda de Mol Beeld © ANP

De presentatrice is laaiend op 'VIPstagram', een online programma van RTL Duitsland. In een rubriek van het format worden Sylvie Meis (42) en Linda de Mol (56) vergeleken in een 'bikini battle'. 'Zijn jullie mij nou aan het bodyshamen?’' briest La Meis op social media.

"Ik hou van alle vrouwelijke lichamen en respecteer ze in al hun glorie"

Volgens presentatrice Tanja Bülter ziet Sylvie, die regelmatig schaars geklede kiekjes van zichzelf deelt op Instagram, er altijd uit om door een ringetje te halen. Hoewel ze haar lichaam adoreert, moeten kijkers volgens haar een voorbeeld nemen aan Linda de Mol; die met haar 56 jaar afgelopen maand in bikini de cover van haar eigen tijdschrift sierde.

De Duitse presentatrice meent dat Sylvie het verkeerde voorbeeld zou geven en zou streven naar perfectie - een uitspraak die bij Sylvie compleet in het verkeerde keelgat schoot.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis zweert bij déze methode om op gewicht te blijven

Via Instagram Stories blaast de influencer stoom af. 'Persoonlijk ken ik de twee presentatoren niet of dit format, maar ik ben 42 jaar en heb flink wat voor mijn kiezen gekregen gedurende mijn leven en wat betreft werk. En ja: ik werk hard in de sportschool omdat het me gelukkig maakt, niet omdat ik perfectie wil nastreven. Ik hou van alle vrouwelijke lichamen en respecteer ze in al hun glorie.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Linda de Mol in bikini op cover: 'Buik in en borst vooruit'

De cover van Linda is niet alleen in Duitsland een heet onderwerp, in Nederland zorgde het blad ook voor veel ophef. Met de foto wilde Linda uitdragen dat alle lijven er mogen zijn, toch werd ze zelf beschuldigd de foto te hebben gephotoshopt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore