Entertainment

Humberto Tan krijgt nieuw programma bij RTL Z: 'Wil inspireren'

31 juli 2020 17:13 Aangepast: 31 juli 2020 17:35
Humberto Tan Beeld © ANP

Humberto Tan (54) zit deze zomer niet stil. De presentator gaat aan de slag voor RTL Z, waarvoor hij onder anderen ondernemers als André Rieu en Juul Manders van kledingbedrijf BALR het hemd van het lijf vraagt.

"Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol om een programma te maken waarin ik me speciaal op deze verhalen richt"

Voor het nieuwe RTL Z-programma 'bespreekt Humberto de mooiste verhalen en staat hij stil bij de bijzondere persoonlijkheden die voor het succes achter deze producten hebben gezorgd', zo meldt RTL naar aanleiding van eerdere berichten in het AD. Om vervolgens de 'kijkers thuis te inspireren en nieuwe energie te geven in hun eigen ondernemerschap'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan en Ruud Gullit strijden met KNVB tegen racisme

"Het Nederlandse MKB is in mijn ogen de motor van onze economie", aldus Humberto. "Al jaren kom ik binnen mijn werk als televisiepresentator, radiomaker en fotograaf de meest interessante ondernemers tegen met elk hun eigen unieke verhaal. Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol om een programma te maken, waarin ik me speciaal op deze verhalen richt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan blokkeert volgers na racistische reacties

Humberto onderneemt is vanaf 18 augustus te zien om 20.30 uur bij RTL Z.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore