Entertainment

Veronica Inside keert na de zomer gewoon terug op de buis

31 juli 2020 15:27 Aangepast: 31 juli 2020 17:40
Veronica Inside Beeld © ANP

De gesprekken tussen Wilfred Genee (53), Johan Derksen (71) en René van der Gijp (59) hebben hun vruchten afgeworpen: 'Veronica Inside' gaat na de zomer gewoon weer van start. Dat is zojuist bekendgemaakt.

Eerder deze week leek het er nog op dat het programma van de televisie zou gaan verdwijnen, maar daar heeft John de Mol een stokje voorgestoken. 'Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop, ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien', laat hij weten in een persbericht.

'Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Veronica Inside-mannen toch niet om de tafel met Talpa

Het Veronica Inside-trio kwam donderdagmiddag samen in een hotel in Zwolle om te praten. Het programma kwam vorige maand na de laatste uitzendingen onder druk te staan wegens vermeende racistische grappen. In de aflevering gingen de mannen in gesprek met advocaat Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta. Zij probeerden duidelijk te maken waarom sommige opmerkingen van Johan door mensen als racistisch worden beschouwd. De uitzending werd afgelast, nadat een opmerking van Johan over rapper Akwasi van de week ervoor door velen als racistisch werd ervaren.

René en Johan voelden zich daarna verraden door hun collega Wilfred, door de opzet van de veelbesproken racisme-uitzending en zeiden geen zin meer te hebben in het programma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wilfred Genee en Johan Derksen over huwelijk René van der Gijp

De drie voetbalexperts zijn vanaf 11 september weer samen te zien in Veronica Inside. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore