Entertainment

Einde lijkt nabij voor Veronica Inside: overleg levert niets op

30 juli 2020 17:43 Aangepast: 30 juli 2020 18:10
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Beeld © ANP

Het lijkt erop dat het einde van 'Veronica Inside' nabij is. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zaten vandaag om de tafel om te praten over een doorstart van het programma, maar dat heeft niet tot enige verbetering geleid.

"Volgens mij zijn wij er wel uit"

Morgen praten de drie heren nog verder met de directie van Talpa, dat Veronica Inside produceert, maar die hoeven niet op een hereniging van het drietal te rekenen. 

Voor de camera van RTL Boulevard vertelt René van der Gijp hoe het overleg was. "Volgens mij zijn we er wel uit. We moeten alleen morgen nog even kijken hoe de directe daar tegen aankijkt, die waren er vandaag niet bij." 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Johan Derksen over Veronica Inside: 'Enige verbetering'

De ophef die is ontstaan na de racisme-uitzending van Veronica Inside blijft een heikel punt. "Het is gewoon moeilijk, anders waren we er nu wel uit geweest. Je komt er gewoon niet uit", zegt René. Van der Gijp en Johan Derksen voelden zich in de steek gelaten door Wilfred Genee tijdens die bewuste uitzending.

Ook Wilfred reageert op de bespreking die vandaag heeft plaatsgevonden. "We hebben lang met elkaar gesproken en gaan morgen weer verder praten met de directie. Dat is alles wat ik er over kan zeggen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore