Entertainment

Bas Smit goochelt erop los met de familie Kazàn

30 juli 2020 17:42 Aangepast: 30 juli 2020 18:06
Beeld © ANP

Bas Smit (39) weet altijd wel weer de leukste dingen uit zijn hoge hoed te toveren om zijn dochters te vermaken. Deze keer heeft hij de familie Kazàn ingeschakeld om goocheltrucs te doen, alleen wordt hij zelf ingezet als assistent. En dat doet hij - Bas kennende - natuurlijk wel weer met heel veel enthousiasme.

"Wacht effe, dit snap ik niet"

In de eerste truc wordt zelfs zijn hand afgesneden. Dat duurt overigens maar 2 seconden, want als de truc afgelopen is begint Bas te klappen en vergeet hij even voor de neus van zijn dochters dat hij geen hand meer heeft. Vervolgens wordt er aan Bas gevraagd of hij een touw wil doorknippen, wat één minuut later weer helemaal heel lijkt te zijn. Bas begrijpt er werkelijk niets van en staat met zijn mond vol tanden. Uiteraard doet Steven Kazàn ook nog een kaartentruc met de dochters van Bas en laat hij een haarelastiekje verdwijnen. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bas Smit en Nicolette van Dam oefenen dans, maar zonder succes

'Tijdens zo’n vakantie moet je je kids toch een beetje blijven entertainen. Mijn grapjes waren op en de meiden wilden goochelen. Denk je aan goochelen, dan denk je toch aan de fam Kazàn. Dus hadden we vandaag gezellig Steven Kazàn en Jamie Kames op bezoek. Ga lekker achterover zitten en swipe lekker door de filmpjes', schrijft de grappenmaker bij zijn post op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nicolette van Dam en Bas Smit vieren huwelijksdag

'Hahaha was gezellig', reageert Steven na een - zo te zien - leuke middag. 'En toch zit ik weer te lachen', schrijft Winston Gerschtanowitz. Andere volgers gieren het ook uit. 'Ik blijf die met dat touw kijken', 'Hahahaha hilarisch dit' en 'Kun jij ook zo’n entertainmentavond verzorgen op vakantie?', reageren ze onder elkaar.

Niet alleen de kinderen van Bas worden regelmatig verrast. Onlangs werd er voor Bas ook een verrassing uit de hoed getoverd. Bas ontmoette eindelijk zijn grote idool Niek uit De Bachelorette, zoals je ziet in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore