Entertainment

Sylvie Meis zweert bij déze methode om op gewicht te blijven

29 juli 2020 18:04
Beeld © Instagram @sylviemeis

De Instagram-pagina van Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De 42-jarige showt maar wat graag haar killerbody en deelt dan ook regelmatig kiekjes van zichzelf in bikini. Hoe La Meis haar strakke figuurtje behoudt? Voor de liefhebbers deelt de onderneemster nu haar geheimen in de nieuwste editie van 'Grazia'.

"Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb"

Het is natuurlijk heel verleidelijk om, nu de coronacrisis nog altijd in volle gang is, jezelf te trakteren op een grote zak chips en je favoriete Netflix-serie. Sylvie Meis pakt het echter anders aan; zij kijkt ook naar haar favoriete series, maar dan op de loopband. In het tijdschrift vertelt Syl dat ze het liefst sport op een lege maag en daarnaast doet aan 'intermittent fasting', wat inhoudt dat je de ene dag heel weinig eet afgewisseld met een dag waarop je alles mag eten.

"Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden", aldus Sylvie. Zo is haar laatste maaltijd rond zes uur 's avond en stelt ze het ontbijt uit tot een uur of elf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis over vertrek Damián: 'Ik heb een week gehuild'

Wat voor de powervrouw ook werkt is het schrappen van 'slechte'  koolhydraten en alcohol. Alleen tegen een glaasje champagne zegt ze geen nee. "Ik ken mijn lijf goed genoeg om te weten dat ik daarmee weg kom." 

Verder is haar mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s. Sylvie: "Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis heeft geen miljonair nodig: 'Heb mijn eigen geld'

Deze maand zou eigenlijk de sprookjesbruiloft van Sylvie plaatsvinden, maar vanwege het coronavirus ging het feestje niet door. Hoewel de grote dag is verplaatst naar september, vond haar vrijgezellenfeest wel al plaats. Maar hoe spontaan was die eigenlijk?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore