Entertainment

'Chandler' en 'Joey' op dieet voor Friends-reünie

29 juli 2020 18:10
Beeld © Warner Bros.

Dat Joey, die gespeeld wordt door Matt LeBlanc (53), niet vies is van een bord vet eten werd in bijna iedere aflevering 'Friends' wel duidelijk. Maar ook in het echte leven is de acteur een grote eter, net als zijn collega Matthew Perry (50). De twee moeten op dieet voor de reünie van de serie, want 'ze lijken niet meer op hun personages'.

"De zender heeft nadrukkelijk gevraagd of ze willen afvallen"

Matt en Matthew moeten de frisdrank en patat links laten liggen en de gym opzoeken voor de reünie van Friends. Joey en Chandler hadden in hun hoogtijdagen namelijk nog geen bierbuikje en voor de special zouden ze er moeten uitzien als hun personages. "Als ze nog een beetje op hun personages willen lijken, zullen ze nú aan de bak moeten", vertelt een ingewijde aan National Inquirer

Matt LeBlanc en Matthew Perry Matt LeBlanc en Matthew Perry
Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Opnames Friends-reünie vinden volgende maand plaats'

De Friends-special wordt opgenomen door HBO. "De zender heeft nadrukkelijk gevraagd of ze willen afvallen, maar ze tonen weinig initiatief", aldus de bron. Matthew zou namelijk inmiddels de 130 kilo aantikken en Matt de 91, wat een stuk minder is dan hun personages in de show. David Schwimmer, die Ross speelde, hoeft niet. "Hij heeft een normaal, gezond gewicht. Als zijn collega's niet de strijd met de kilo's aangaan, zal hij er naar verhouding heel goed uitkomen."

Matthew Perry Matthew Perry
Matt LeBlanc Matt LeBlanc
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Aniston was helemaal klaar met Friends-personage

Rachel, Ross, Phoebe, Joey, Monica en Chandler keren eenmalig terug in Central Perk voor de special over Friends. De bron van National Inquirer meldt ook dat de opnames éindelijk zullen starten in augustus, tot groot genoegen van de fans van de populaire jaren 90-serie. Lisa Kudrow, die bekend werd als de knotsgekke Phoebe, vertelde onlangs nog over de reünie. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore