Entertainment

Amanda Balk overhandigde Stavros scheidingspapieren in de bak

29 juli 2020 13:36
Amanda Balk Beeld © ANP

De Gouden Kooi waar Amanda Balk ooit in zat, lijkt in niets op de donkere periode waar ze de afgelopen tijd doorheen is gegaan. Het leek wel een sprookje toen ze in het huwelijksbootje stapte met Stavros T., maar toen hij werd opgepakt voor wietteelt en witwaspraktijken leek het meer een tragedie. Amanda vertelt nu in 'Beau Monde' dat ze haar ex de scheidingspapieren overhandigde in de cel.

"Als je van me houdt, dan teken je hier"

Amanda en Stavros waren slechts enkele maanden getrouwd toen hij werd opgepakt. De realityster voelde zich op dat moment ontzettend verraden en wilde zo snel mogelijk een eind maken aan haar huwelijk. "Ik had zoiets van: jij ben niet eerlijk geweest bij het altaar, dan zijn we ook niet echt getrouwd. Mijn gevoel voor hem was niet weg en ik hoefde ook niet per se uit elkaar, maar ik vond wel: dit was mijn pakket toen ik met jou trouwde, nu krijg ik een ander pakket en daar zou ik geen 'ja' tegen hebben gezegd."

Ze voegde de daad bij het woord en stuurde de scheidingspapieren naar de gevangenis. Hij werd daar ontzettend boos over, waarop Amanda reageerde met: "Als je van me houdt, dan teken je hier." Ondanks de scheiding bleef Amanda Stavros wel gewoon opzoeken in de gevangenis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amanda Balk laat zich voor geen goud meer opsluiten

Toen Stavros vrijkwam, zorgde dat voor gemengde emoties bij Amanda. Ze namen eens flink de tijd om alles uit te praten en zo groeiden ze weer naar elkaar toe. "Het was ook fijn om hem bij me te hebben. Ik voelde me sterker, want ik hoefde het niet meer allemaal alleen te doen." Ondanks dat ze wel weer bij elkaar waren, zette Amanda de scheiding wel door. "Toch voelde ik me niet echt gescheiden, we waren in die tijd wel écht samen."

Helaas ging het daarna toch echt mis. "Hij moest zijn draai hier weer vinden en we kregen best veel ruzie, terwijl we dat daarvoor nooit hadden." Bij Amanda zat er ook nog veel frustratie over de hele situatie. "In september vorig jaar hebben we toch besloten uit elkaar te gaan, omdat het niet meer werkte."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amanda Balk in stilte gescheiden van Stavros T.

Het hele interview met Amanda lees je in Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore