Entertainment

Hugh Jackman na Emmy-nominatie: 'Ryan Reynolds is er kapot van'

29 juli 2020 08:54 Aangepast: 29 juli 2020 09:26
Beeld © ANP

Hugh Jackman is voor zijn film 'Bad Education' genomineerd voor een Emmy Award en daar vond zijn 'frenemy' Ryan Reynolds natuurlijk iets van. Tegen 'E! News' vertelt de Australische acteur hoe zijn Canadese vriend reageerde toen hij het nieuws te horen kreeg.

"Dit is het beste cadeau dat je me ooit hebt gegeven"

"Ik heb heel veel berichtjes van mensen die ik kende, maar niks van Ryan", vertelt Hugh vlak voordat hij een appje van Ryans vrouw Blake Lively ziet. "Wacht even, ik zie nu iets voorbijkomen. 'Hij is er kapot van. Hij zegt dat hij drie dagen niet uit bed komt. Dit is het beste cadeau dat je me ooit hebt gegeven'."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Taylor Swift vernoemt liedje naar baby van Ryan Reynolds

De Wolverine-acteur benadrukt dat hij openstaat voor een excuus van de Deadpool-ster. Die verontschuldiging kwam er ook (een soort van) op Instagram. "Vriend! Gefeliciteerd. Ik hoorde dat je een Emmy-nominatie hebt gekregen, dat is bizar! Bizar! Niet dat je het niet hebt verdiend. Of nou ja...", zegt Ryan in een filmpje dat Hugh op zijn pagina deelt. "Pas op maat, je ziet een beetje groen", grapt Hugh in het bijschrift.

Hugh en Ryan zijn al jarenlang verwikkeld in een online 'ruzie' waarbij de heren om de beurt grappen maken en elkaar voor schut zetten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds niet gediend van zwangerschapsgrap Blake Lively

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore