Entertainment

Doodenge horrorclown slaat opnieuw toe in trailer Terrifier 2

28 juli 2020 13:27
Beeld © Dark Age Cinema

Pennywise wie? Er is na het succes van de 'IT'-films een nieuwe horrorclown die je gegarandeerd de stuipen op het lijf jaagt. Ontmoet Art de Clown.

Psychotische clowns in horrorfilms zijn nog verre van passé. Het gigantische succes van Pennywise in beide IT-films zal daar zeker een steentje aan hebben bijgedragen, maar nu is het de beurt aan Art de Clown om de boel op stelten te zetten. In de film Terrifier 2 herrijst de lolbroek uit zijn graf en is hij uit op wraak, toepasselijk genoeg op de vooravond van Halloween. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Horrorclown Pennywise krijgt eigen film na IT: Chapter Two'

Deze tweede installatie is een vervolg op de gelijknamige horrorfilm uit 2016. Ook hierin was Art van de partij en maakte hij er een behoorlijk (bloederig) potje van in het fictieve plaatsje Miles County. Hoofdrolspelers Sienna en haar broertje gaan de strijd met hem aan in het vervolg. Of ze die ook winnen, is later dit jaar te zien in de bioscoop. Een officiële releasedatum is er nog niet voor Terrifier 2

Een clown waar je geen slapeloze nachten aan overhoudt? Frans Bauer! De volkszanger ging samen met de CliniClowns op pad om wat vrolijkheid te verspreiden. In de video hieronder zie je dat dat aardig gelukt is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore