Ga naar de inhoud
Entertainment

'Ferry en Daantje' duiken de gym in voor Undercover-film

Frank Lammers in Undercover Beeld © Jo Voets

Ferry Bouman in de sportschool? Ja, dat lees je goed. Frank Lammers (48) maakt zich op om opnieuw in de huid van Ferry te kruipen voor de gelijknamige Netflix-film. Dat doet hij niet alleen, maar in goed gezelschap van Elise Schaap (37).

"Ferry en Daantje becoming fit voor de film en try not to think aan de worstenbroodjes"

Het is nog even wachten op Ferry en dat is goed nieuws voor Frank Lammers, want hij speelt in de film een jongere versie van de drugsbaron. Daarom moet hij afvallen voor zijn rol. Eerder toonde hij met deze foto al zijn route naar een sixpack.

Nu hij druk bezig is met de fysieke voorbereidingen, kan hij gelukkig rekenen op de steun van Elise, die zijn partner speelt in de serie én de film. 'Ferry en Daantje becoming fit voor de film en try not to think aan de worstenbroodjes', schrijft zij bij de plaatjes die ze met haar volgers op social media deelt.

Tweede
Lees ook:
Tweede seizoen Undercover heeft vier nieuwe personages

Het nieuwe seizoen van Undercover is te zien vanaf 6 september. Wanneer je de releasedatum van Ferry in de agenda kunt schrijven, is nog niet bekend. Wel deelt Frank in onderstaande video alvast de eerste details van de Netflix-film.

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

01:55