Entertainment

Katja Schuurman is zwangerschap beetje beu: 'Kom maar'

27 juli 2020 15:31
Beeld © ANP

Katja Schuurman (45) staat op knappen. De actrice is in verwachting van haar tweede dochtertje, dit keer met Freek van Noortwijk (30), en kan letterlijk niet wachten tot ze haar 'kuikentje' in haar armen kan sluiten.

"Kom maar kuikentje"

De laatste loodjes zijn in zicht voor Katja, maar de actrice heeft het wel een beetje gehad. Op Instagram zet ze drie foto's op een rijtje. Op de eerste foto is ze een stuk vrolijker dan op de laatste twee. Hoe stralend ze namelijk staat op de eerste foto, hoe moe ze is op de andere twee kiekjes. Katja ligt uitgeput in bed en van haar mag het opschieten nu. 'Kom maar kuikentje', zet ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Babykamer Katja Schuurman net op tijd klaar voor bevalling

Ook Katja's volgers kunnen niet wachten op de komst van de kleine. Presentatrice Tess Milne omschrijft de zwangere actrice als een 'beauty' en beaamt dat de baby 'bijna' komt. 'Succes met de laatste loodjes', schrijft een fan. 'Nog even volhouden', moedigt een ander haar aan. 'Prachtig zwanger. Zet 'm op', 'Hoe mooi' en 'Schattig' vinden anderen. In de video hieronder vertelt Katja waarom haar zwangerschap niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar is geweest. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore