Entertainment

Yolanthe Cabau laat volgers meegenieten van coronatest

27 juli 2020 13:04 Aangepast: 27 juli 2020 13:06
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Influencers delen natuurlijk alles met hun volgers, dus ook de verplichte preventieve coronatest die ze ondergaan. Yolanthe Cabau (35) laat niets aan de verbeelding over op Instagram.

"Oh, wauw"

De coronatest moet geen pretje zijn geweest voor Yolanthe. De actrice moest een preventieve check ondergaan op de set van haar nieuwe film Just Say Yes en maakte van de gelegenheid gebruik om aan haar volgers te laten zien hoe dat eraan toegaat. Het begint met een wattenstaafje in haar mond, maar vooral die in haar neus ziet er behoorlijk oncomfortabel uit. "Oh, wauw", reageert Yolanthe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Volgers Yolanthe maken wéér lelijke opmerkingen over Xess Xava

Yolanthe is samen met Jim Bakkum, Juvat Westendorp, Kim-Lian van der Meij en vele anderen te zien in Just Say Yes. De actrice werkte al eerder met dezelfde makers aan de film Fuck de LiefdeYolanthe speelt dit keer Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Ook Tino Martin schittert in de film en in de video hieronder vertelt hij erover. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Volgers Yolanthe maken wéér lelijke opmerkingen over Xess Xava

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore