Entertainment

Tweede seizoen Undercover heeft vier nieuwe personages

27 juli 2020 10:44
Beeld © Een/Netflix

In het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie 'Undercover' komen nieuwe personages voorbij. Dat is vandaag bekendgemaakt. Naast de cast die al bestond uit Frank Lammers, Tom Waes, Anna Drijver en Elise Schaap, zijn er vier nieuwe gezichten die zijn toegevoegd.

Het gaat onder anderen om Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart. Ook Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen een nieuwe rol. Zij zijn te zien als wapenhandelaars JP en Laurent Berger.

In het tweede seizoen gaat de verhaallijn verder, precies één jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen. Kim, gespeeld door Anna Drijver, werkt inmiddels bij Human Rights en doet daar onderzoek naar illegale wapenhandel. Haar ex-collega Bob, vertolkt door Tom Waes, helpt haar om op het spoor te komen van een bende. Hij gaat uiteindelijk undercover om deze bende op te rollen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Elise Schaap: 'Undercover krijgt derde seizoen'

Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, zit in de gevangenis en zoekt vanuit daar naar de ware identiteit van Bob en Kim, die ervoor hebben gezorgd dat hij in de gevangenis zit. 

Undercover is vanaf 6 september te zien, exclusief bij Netflix. Hieronder zie je alvast de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Frank Lammers hard aan de bak voor sixpack in Undercover-film

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore