Entertainment

Taylor Swift vernoemt liedje naar baby van Ryan Reynolds

27 juli 2020 04:10 Aangepast: 27 juli 2020 07:40

Op haar nieuwe album Folklore noemt Taylor Swift (30) de naam van de jongste spruit van Ryan Reynolds (43) en Blake Lively (32). Sterker nog, er is een heel liedje vernoemd naar de kleine, die Betty blijkt te heten.

Het meisje werd in september geboren maar haar ouders kozen ervoor haar naam niet bekend te maken. In het nummer Betty noemt Taylor, die goed bevriend is met het koppel, de namen van hun twee oudere dochters James en Inez en heeft het daarna over Betty.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Verrassingsalbum Taylor Swift verbreekt alle record

Ryan en Blake lijken geen problemen te hebben met de onthulling van de naam van hun jongste. Beide postten dit weekend felicitaties en complimenten over de plaat. Ze gingen daarbij overigens niet in op de namen van hun kinderen die daarop te horen zijn.

Het is niet de eerste keer dat het nageslacht van het acteurskoppel op een plaat van Taylor terechtkomt. De nu 5-jarige James is te horen aan het begin van het nummer 'Gorgeous' van het album 'Reputation' uit 2017.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Fans Taylor Swift: 'Komt ze uit de kast in nieuw liedje?'

Het album 'Folklore' wordt sinds het vrijdag uitkwam massaal gestreamd. Alleen al op Spotify werden de zestien liedjes van Taylors achtste studioplaat wereldwijd zo'n 80 miljoen keer beluisterd. Daarmee verbrak de zangeres het record voor best beluisterde album van een vrouwelijke artiest op de releasedag. Dat stond tot vrijdag op naam van Ariana Grandes 'Thank U, Next' waar vorig jaar op de eerste dag 70,2 miljoen keer naar werd geluisterd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore