Entertainment

Doutzen Kroes laat na discutabele post weer van zich horen

26 juli 2020 13:44 Aangepast: 26 juli 2020 13:49
Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Doutzen Kroes heeft de afgelopen week veel stof doen opwaaien door op Instagram te hinten op een 'coronacomplot'. Het 35-jarige model en haar 'urenlange research' kregen veel commentaar en daarom komt de Friezin nu met een tegenreactie.

"We hoeven het niet met elkaar eens te zijn om aardig tegen elkaar te doen"

In haar eerdere post suggereerde Doutzen dat de media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden. 'Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Doutzen Kroes: 'Willen media en regering ons wel gezond hebben?'

Het model, dat eerder het coronavirus nog 'bedankte', kreeg naar aanleiding van bovenstaand bericht flink wat negativiteit over zich heen, en dat is volgens haar volstrekt onnodig. 'We hoeven het niet met elkaar eens te zijn om aardig tegen elkaar te doen', plaatst ze dan ook als inspirerende quote op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Doutzen Kroes oogst kritiek na aanwezigheid bij protest op Dam

Tevens deelt ze in haar Stories een wat minder vredelievend bericht. Doutzen laat haar volgers een geluidsfragment horen van stand-upcomedian Daniël Arends, met daarbij een foto waar hij zijn middelvinger opsteekt. "Omdat je het nooit zeker weet is eigenlijk altijd een hele goede reden om voor de zekerheid je bek te houden", is te horen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore