Entertainment

Marc van der Linden weer thuis na ziekenhuisopname

24 juli 2020 19:13 Aangepast: 24 juli 2020 19:20
Beeld © ANP

Royaltyverslaggever Marc van der Linden (50) is onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Dat liet hij zelf weten op Twitter door een locatie te delen van het VU medisch centrum in Amsterdam. Hij laat nu aan RTL boulevard weten dat hij weer thuis is.

"Hij is inmiddels thuis aan het aansterken"

Op Twitter verscheen alleen een locatie op 7 juli, maar de journalist gaf verder geen duidelijkheid over de reden van de ziekenhuisopname. Maar nu is er goed nieuws. Marc laat weten 'dat het een stuk beter met hem gaat en hij inmiddels thuis aan het aansterken is'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis

Wat er nou precies aan de hand is, blijft onduidelijk. "Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard", liet RTL meteen na de opname weten in een statement.

Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten, is de afgelopen tijd steeds vaker aanwezig bij RTL Boulevard. "Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen", meldt RTL. "We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime." Ze is dus niet de vervanger van Marc. In de video hieronder wordt hier meer over verteld.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rare vragen voor Marc van der Linden na afvalstrijd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore