Entertainment

Nikkie Plessen heeft een grote sportverrassing in petto

24 juli 2020 15:23
Nikkie Plessen Beeld © ANP

In de maand mei was Nikkie Plessen (35) nog de meest gezochte bekende Nederlander op 'Google'. Met haar uitgesproken mening, vermeende vermogen en gevoel voor fashion kun je al een tijdlang niet meer om deze influencer heen. En alsof de modekoningin het niet al druk genoeg heeft, komt ze nu weer met een nieuw initiatief.

Op haar Instagram plaatst Nikkie regelmatig kiekjes van haar sportroutine en de volgende logische stap voor de zakenvrouw is dan ook het delen van haar video's met een bijpassende sportcollectie. 

'In de afgelopen periode - toen sportscholen hun deuren sloten - heb ik me volledig gestort op thuis sporten. Ik deelde dagelijks mijn workout routine op Insta Story en kreeg veel verzoeken om dit te blijven doen', schrijft de zakenvrouw op haar Instagram-account.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie Plessen walgt van 'fashionable' mondkapjes

'Ik miste de perfecte workout outfits, dus besloot een eigen sportcollectie en wekelijkse workout video’s uit te brengen. En daar is het dan... NIKKIE SPORTSWEAR. Vanaf volgende week vrijdag zijn mijn wekelijkse workout video’s te vinden op de website en de collectie te verkrijgen in stores & online', verkondigt ze enthousiast.

Op haar Instagram laat ze alvast een aantal stuks uit de collectie zien en haar volgers zijn razend enthousiast. 'Knappe vrouw met power', 'Topje ziet er geweldig uit!', 'Wauw!' en 'Daar gaat mijn salaris', volgen de reacties elkaar op. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie Plessen vertelt wat de nagellaktrends voor deze zomer zijn

Afgelopen week was Nikkie Plessen nog in het nieuws, omdat ze een groot deel van de noodsteun die haar bedrijven hebben ontvangen uit de coronasubsidiepot van de overheid gaat terugstorten. Nikkie ontving met haar bedrijven ruim 9 ton overheidssteun vanwege de coronacrisis. Maar volgens haar man, Ruben Bontekoe, is gebleken dat de coronaschade voor haar bedrijven kleiner is dan waar in maart rekening mee werd gehouden.

Vanaf volgende week vrijdag is haar nieuwe sportcollectie te koop in de winkels en online. In de video hieronder vertelt de ontwerpster alles over de grootste modetrends voor jong en oud.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore