Entertainment

Het hek is van de dam: SBS gaat schapen drijven met BN'ers

24 juli 2020 12:08 Aangepast: 24 juli 2020 13:10
Beeld © Talpa/Wessel de Groot

'SBS6' introduceert volgende maand een nieuw programma met BN'ers. Bekende namen gaan in Het hek van de dam onder leiding van een herder een kudde schapen van plek A naar B drijven. Eén van de deelnemende duo's bestaat uit Bram Moszkowicz (60) en Rachel Hazes (50), heeft de zender vrijdag aangekondigd.

"Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is"

De twee dagen durende voettochten voert de BN'ers dwars door natuurlandschappen. Tegelijkertijd is er ruimte voor vaak zeer persoonlijke gesprekken.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Voorlopig niet op tv: SBS zet Man Bijt Hond en Lingo in koelkast

Rachel Hazes noemt haar deelname een prachtige ervaring. "Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is. Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder."

Het hek van de dam is een van origine Frans format. Welke koppels nog meer meedoen aan het programma wordt in de aankomende weken bekendgemaakt. De eerste aflevering wordt op 21 augustus uitgezonden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore