Entertainment

Fred van Leer 'depressief en chagrijnig' na afgebroken vakantie

23 juli 2020 20:47 Aangepast: 23 juli 2020 20:47
Beeld © ANP

Fred van Leer (43) heeft zijn vakantie in Saint Tropez af moeten breken vanwege een gescheurde kuitspier en daar heeft de stylist verschrikkelijk de pest in. Op zijn Instagram Stories doet Fred zijn relaas.

"Ja, ik ben echt fucked up, depressief en chagrijnig"

Fred wist meteen dat het foute boel was toen hij iets hoorde knappen in zijn lichaam. "Ik dacht eerst dat het mijn achillespees was maar het bleek een zweepslag te zijn. Dat is een scheur in je kuitspier", vertelt hij. Daarom ging hij naar het ziekenhuis in Saint Tropez. 

Die stuurden hem naar huis met de boodschap dat er niets aan de hand was. Toch had Fred er geen fijn gevoel bij en besloot hij naar Nederland te gaan, omdat hij de beste zorg wilde. "Ik rijd al vijf, zes jaar met chauffeurs en die zijn echt zo cool geweest om vanuit Nederland naar direct te vertrekken naar Saint Tropez. Die hebben 24 uur gereden."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Fred van Leer in diepe rouw na verdrietig nieuws

In Nederland ging Fred direct naar de dokter. En wat bleek? Hij had een scheurtje in zijn kuitspier. "Het zit vol met vocht omdat ik in Frankrijk er niet veel aan gedaan heb dus dat vocht moet er eerst uit. Ik hoop gewoon op spoedig herstel want ik ben te druk en ik ben niet iemand om weer op de bank te liggen."

Fred vindt het vooral ontzettend jammer dat zijn vakantie is afgebroken. "Ik ben echt fucked up, depressief en chagrijnig dat ik nu hier zit en mijn vrienden nog heerlijk in Zuid-Frankrijk.

Gelukkig heeft Fred wel wat om naar uit te kijken: een nieuw seizoen Say Yes To The Dress. In de video hieronder vertelt Fred meer over de nieuwe afleveringen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore