Entertainment

Frans Bauer over nieuwe plannen: 'Het wordt sensationeel'

23 juli 2020 15:34
Beeld © ANP

Frans Bauer (46) is geen stilzitter. Zijn hoofd loopt over van nieuwe ideeën en plannen, die hij maar wat graag met zijn volgers wil delen. Alleen we moeten nog wel even geduld hebben, laat de zanger weten in een videobericht op zijn Instagram-account.

"Ik vind het heel erg leuk, maar ik mag niet gaan vertellen wat ik ga doen"

'Zomaar even een groet vanuit het zon overgoten zuiden!' schrijft de zanger bij zijn post op Instagram. Zomaar of niet, in de video heeft Frans een boodschap voor de kijker. "Vandaag ben ik helemaal in het geel, het zonnetje in huis, zoals ze zeggen. Het is vandaag 26 graden. Iedereen is in vakantiestemming en waarschijnlijk op de camping in eigen land", begint hij vrolijk zijn verhaal.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Frans Bauer en rapper Donnie slaan de handen opnieuw ineen

"Ik ben onderweg en mijn auto zit vol met kleding. Jasjes, overhemden, schoenen, noem maar op. Frans gaat vandaag iets heel erg leuks doen en ik ben er vandaag helemaal klaar voor", gaat hij verder. Hij bouwt de spanning lekker op.

"Ik vind het heel erg leuk, maar ik mag niet gaan vertellen wat ik ga doen", vervolgt hij. "Maar geloof me, het gaat weer sensationeel worden. Ondertussen ben ik achter de schermen lekker druk bezig met allerlei andere dingen. Ik ben liedjes aan het schrijven en produceren. Ik heb nieuwe ideeën voor de komende tijd, maar dat is allemaal voor na de vakantie. Vandaag wens ik jullie een heel fijne dag. En heel veel groetjes uit het zonovergoten zuiden." En daarmee sluit hij zijn video af.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Martien Meiland legt het af tegen Frans Bauer

Waar hij nou precies naartoe rijdt, dat is onduidelijk. Zijn zoon weet dat wel: die brengt hem namelijk naar zijn bestemming. 'Fijn dat je zoon je nu overal heen kan brengen', schrijft een volger. 'Ik ben benieuwd wat je gaat doen, maar jou kennende zal het inderdaad heel leuk worden', schrijft een andere fan.

Frans is een bezige bij en bereikte onlangs nog met het nummer 'Geen Centen, Maar Spullen' een mijlpaal op YouTube, zoals je ziet in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore