Entertainment

Barbara Sloesen speelt hoofdrol in nieuwe zwijmelserie

23 juli 2020 11:13
Barbara Sloesen Beeld © ANP

Barbara Sloesen (32) en Nederlands romcoms zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat blijft gelukkig nog even zo. Binnenkort kun je Barbara weer bingen in een nieuwe serie, die te zien zal zijn bij de romantische streamingdienst WithLove.

Barbara timmert lekker aan de weg en schittert binnenkort in de romantische comedyserie The Love Coach. In de show speelt Barbara de rol van love coach Kato. Kato wil graag iedereen helpen met relatieproblemen en dat doet ze vooral met haar populaire relatieblog. Alleen schuilt er een addertje onder het gras: de liefdescoach is niet bepaald een ervaringsdeskundige. Ze heeft zelfs nog nooit een lange relatie gehad. En dat levert hilarische situaties op.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dit zijn alle films met Barbara Sloesen én Jim Bakkum

Tijdens het coachen wordt er geen onderwerp vermeden, maar alles wordt besproken via Skype. Langzamerhand wordt duidelijk dat ook Kato een geheim heeft en dat dat de reden is waarom ze haar cliënten niet face-to-face coacht. Haar zus Charly (Randy Fokke - bekend als Ilse, dé nieuwe Albert Heijn-manager - ja, die) is bovendien haar eerste cliënt...

Barbara Sloesen brak na haar periode op de Toneelschool in Maastricht door als actrice door haar rol in GTST. Vanaf toen bleef de trein in hoge snelheid doorgaan. Zo was de brunette onder andere te zien in films als Rokjesdag, Onze jongens, Zwaar Verliefd, Mannenharten 2 en Soof.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Barbara Sloesen pronkt met haar curves

Een abonnement op streamingsdienst WithLove.tv kost € 5,95 per maand en daarmee krijg je onbeperkt toegang tot eindeloos veel zwijmelfilms en romantische series. Naast de nieuwe serie hebben we nóg een lijstje binge-waardig materiaal:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore