Ga naar de inhoud
Entertainment

Wendy van Dijk reageert op nasleep DISQ-rel

Wendy van Dijk Beeld © ANP

Het moddergooien tussen Wendy van Dijk en haar voormalig zakenpartner Robbert Boekema is nog niet voorbij. Weekblad 'Weekend' komt vandaag met flink wat onthullingen over het faillissement rondom DISQ, het sportbedrijf van de 49-jarige. 

"Hij heeft met listige kunstgrepen voor maar liefst drie miljoen euro aan voorraad weggemaakt uit de failliete onderneming"

Het fitnessbedrijf ging onlangs failliet, maar liet vorige week weten een doorstart te maken. Maar daarmee is nog niet alles opgelost. In het roddelblad claimt 'kamp van Dijk' namelijk dat Robbert de voorraad DISQ's in beslag zou hebben genomen, die samen ongeveer 3 miljoen euro waard is. Volgens Robbert is de rechter hiermee akkoord gegaan, maar dat zit nu toch anders. 

Fitnessbedrijf
Lees meer:
Fitnessbedrijf Wendy van Dijk maakt een doorstart, mét Disq

Wendy's broer en manager Mike vindt dat Robbert 'ver buiten zijn boekje is gegaan'. Hij zou Wendy zelfs hebben opgelicht. Mike zegt hierover: "Hij heeft met listige kunstgrepen voor maar liefst drie miljoen euro aan voorraad (die nagenoeg helemaal betaald was) weggemaakt uit de failliete onderneming. Dit is gebeurd door willens en wetens contracten te tekenen namens de onderneming, waartoe hij niet bevoegd was. Dat hij nu zegt dat de rechter ermee akkoord zou zijn, is derhalve onjuist en op zijn minst tendentieus."

Wendy van Dijk in haar nopjes met doorstart Disq

00:41
Wendy
Lees ook:
Wendy van Dijk heeft nieuwe schoondochter

Daarnaast zou de voormalig zakenpartner van Wendy ook beweren patent te hebben op DISQ, omdat het zijn eigen idee zou zijn. "Hun standpunt is dat het wél mag, maar ik laat het niet gebeuren dat ze er met mijn idee vandoor gaan. Ik heb me dag en nacht ingezet voor mijn bedrijf", zegt Robbert hierover.