Entertainment

Diederik Ebbinge keert binnenkort terug met Promenade

22 juli 2020 16:54
Beeld © NTR

Het duurt niet lang meer of de fans van 'Promenade' kunnen weer huilen van het lachen om de show, want het tweede seizoen komt er een stuk sneller aan dan je misschien had gedacht. Diederik Ebbinge (51) en co. houden bíjna weer hun satirische talkshow bij de NTR.

De satirische show Promenade is de tweede hit, na De Luizenmoeder, die Diederik om handen heeft. In zijn 'talkshow' zijn Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas elke week weer uitgenodigd, tot groot genoegen van de kijkers thuis. En nu is het tijd voor een vervolg. Zomer-Promenade gaat op zondag 2 augustus in première bij NPO3. Wat er precies anders aan zal zijn dan het originele programma is niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Promenade trekt zich terug uit race om Gouden Televizier-Ring

Diederik hintte in mei al op een vervolg op Promenade toen hij werd geïnterviewd door NPO Radio 1. Het eerste seizoen, dat in december 2019 van start ging, had een lastige start, maar trok aan het einde meer dan 700 duizend kijkers. Het bleek een culthit te zijn. Zomer-Promenade begint op 2 augustus met de eerste van zeven afleveringen, die allemaal op zondagavond om 21.25 uur worden uitgezonden op NPO3. 

Binnenkort verschijnt ook de film van De Luizenmoeder. Het leek er eerder al op dat de trailer was 'uitgelekt', zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore