Entertainment

André Hazes en Monique onder vuur: 'Niet corona-proof'

22 juli 2020 15:58 Aangepast: 22 juli 2020 16:17
Beeld © ANP

Een gezellig avondje uit komt André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) duur te staan. Het koppel ging namelijk uiteten bij Mr. Porter in Amsterdam en ze lieten hun volgers meegenieten, maar deze insta-post viel niet in goede aarde.

"Zo komen we nooit uit de crisis!"

De anderhalvemetersamenleving nemen velen erg serieus. Dus toen André en Monique duidelijk geen afstand van hun collega's bewaarden, schoot dat in het verkeerde keelgat bij hun volgers. Het stel ging uiteten met een groepje vrienden om het programma Getekend voor het leven te vieren. Maar alle aandacht gaat naar hoe dicht ze op elkaar staan in het kiekje. 'Anderhalve meter Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij en André zouden een voorbeeld moeten zijn', klinkt het in de reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dít is waarom Roxeanne en André weer contact hebben

En daar blijft het niet bij. 'Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen', laat een ander achter. De twee hebben niet gereageerd op de kritiek van hun volgers. André en Monique worden ook geprezen onder de foto, omdat fans blij zijn hen zo gelukkig met elkaar te zien. Daarnaast zijn ze ervan overtuigd het coronavirus al te hebben gehad. "Ik ben een tijd ziek geweest", liet de zanger eerder weten aan Shownieuws. "Eigenlijk alle symptomen die er waren. Dus ik denk dat ik het heb gehad." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo ging het eraan toe bij eerste concert in maanden André Hazes

André heeft sinds kort weer contact met zijn zus Roxeanne. Na jarenlange bonje hebben ze hun ruzie bijgelegd en in de video hieronder zie je waarom. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore