Entertainment

Monique Westenberg sleept nieuwe klus in de wacht

22 juli 2020 11:12
Beeld © ANP

De dagen dat Monique Westenberg (43) thuisbleef met de kleine en André Hazes (26) voor brood op de plank zorgde, zijn voorbij. Monique zegt steeds vaker 'ja' tegen leuke klussen en vanaf nu mag ze weer iets nieuws aan haar cv toevoegen: jurylid van de Miss Nederland verkiezing.

"Dat vind ik zooo leuk!"

André, jurylid bij The Voice Senior in België, en Monique kunnen straks mooi tips met elkaar uitwisselen. Mo kijkt in ieder geval al enorm uit naar de nieuwe klus en lijkt dankbaar dat ze hiervoor gevraagd is. 'Dat vind ik zooo leuk!' schrijft ze. Ze mocht haar eerste werkdag zelfs combineren met haar grote passie: honden. 

'Om de mooie meiden alvast een beetje te leren kennen, voordat ze straks doodnerveus op het podium staan, ben ik vandaag een dagje met ze op pad gegaan naar @hulphondnl. Ik ben écht onder de indruk van wat ons daar is uitgelegd over het werk van Hulp Hond en al het moois dat zij verwezenlijken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schuldgevoel knaagt aan Monique Westenberg

Ondanks de tijdelijke breuk in 2019 is het weer koek en ei tussen André en zijn Monique. Toch was hij tijdenlang bang dat zij er uiteindelijk met een andere man vandoor zou gaan. Dat vertelt hij in de onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore